3 Nybegynner tips for kredittkort

Vi i Tipstilkredittkort.com eksisterer for å kunne gi deg de beste tipsene for kredittkort. Om du er nybegynner på kredittkort bør du lese videre. Vi vil her presentere 3 kredittkort tips for deg som er nybegynner med tanke på kredittkort. 

Kredittkort Tips 1 – Kjenn de forskjellige typene kredittkort

Selv om kredittkort har den samme formen og størrelsen, har de ikke de samme vilkårene og fordelene. Dessuten er ikke alle kredittkort beregnet på en type kredittkortbruker. Student kredittkort er for eksempel for studenter, mens kredittkort som tilbyr fordelsprogrammer er for de mer erfarne kredittkortbrukerne. Om du kjenner de ulike kredittkortene på markedet, så er det større sannsynlighet for at du velger riktig kort.

Kredittkort Tips 2 – Styr unna gebyrene 

Selv om vi i dag har fått mange gebyrfrie kredittkort, så er det fortsatt slik at kredittkortutstederne tjener penger på gebyrer. Om du betaler i tide, så kan du spare en god del. For det er ofte at den effektive renten er høy, og da kan det fort bli dyrt. Ved å velge et kredittkort uten gebyr, så kan du komme unna uten kostnader med ditt kredittkort.

Kredittkort Tips 3 – Ditt første kredittkort kan være vanskelig å skaffe

Kredittkortselskaper er ikke alltid villige til å gi kredittkort til førstegangsbrukere. Mange kredittkortselskaper krever at du har en viss lønn, og at du er for eksempel 20 år. Det er vanlig at man må være enten 18, 20 eller 21 år. Flexi Visa er for eksempel et kredittkort hvor man må være 20 år for å søke.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 7.8/10 (8 votes cast)
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: +2 (from 4 votes)
3 Nybegynner tips for kredittkort, 7.8 out of 10 based on 8 ratings

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *