Beste kredittkort – Hva betyr det?

Når du skal søke om kredittkort er du sikkert ute etter beste kredittkort. Reklame for kredittkort finner man overalt, og da lurer du sikkert på hva som er beste kredittkort for deg. Beste kredittkort for deg trenger ikke å være det beste kredittkortet for alle andre. Det handler om hva du skal bruke kredittkortet til.

Det dukker stadig vekk opp tilbud for kredittkort, men du bør passe opp, slik at du ikke søker om det første, og tror at dette er det beste kredittkortet. Selv om et kredittkort reklamerer for å være beste kredittkort, så behøver det ikke å være det for akkurat deg. Om du er av typen som ønsker billigere drivstoff, så vil ikke et kredittkort for rabatt på klær være noe for deg. For å finne beste kredittkort må du se på betingelsene til de ulike kredittkortene.

Santander Red Card er et kredittkort man for eksempel kan kalle beste kredittkort. Grunnen til at man kan kalle det for “beste kredittkort” er på grunn av den lave effektive renten. Den effektive renten til Santander Red kredittkort er på 17,12 %. På en annen måte er 365Privat det beste kredittkortet, fordi man kan få over 80 øre rabatt per liter bensin man fyller.

Hva som er det beste kredittkortet for deg, behøver ikke være det beste kredittkortet på markedet. Alt handler om hva du skal bruke ditt kredittkort til. Vi i Tipstilkredittkort.com ønsker å gi deg noen tips til beste kredittkort:

Santander Red Card

Dette kredittkortet har en svært god effektiv rente, og kan være for deg som handler på avbetaling. Klikk her for å lese mer om Santander Red Card

365Privat

Dette er et kredittkort for deg som ønsker cashback eller tilbakebetaling på bensin. 365Privat har en svært god avtale med Esso, som gjør at du får 81 øre rabatt om du fyller bensin med en listepris på 14 kroner literen.

Flexi Visa

Flexi Visa er et av de nye kredittkortene hvor du får rabatter innen ulike kategorier. Med Flexi Visa kredittkort kan du få rabatt på bensin, på flyreiser og på klær. Du har et stort utvalg om du velger å anskaffe deg Flexi Visa kredittkort. Flexi Visa er et av de beste kredittkortene som finnes på det norske markedet i 2012.

Disse 3 kredittkortene er svært gode kredittkort, og du bør vurdere å skaffe deg et av disse 3 kortene i løpet av 2012. 365Privat og Flexi Visa er to kredittkort som gir deg tilbakebetaling/rabatter, og det ønsker nok de fleste å ta del av i 2012. Lykke til med valget av kredittkort!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *