Kredittkort for studenter

Er du på utkikk etter et kredittkort for studenter i 2012? Et kredittkort kan være en god løsning av og til, men er ikke noe du børe bruke hele tiden. Om du har havnet i en knipe kan et kredittkort være siste utvei. Om du ser etter kredittkort for studenter, så har banken DNB NOR lansert en pakkeløsning for deg som er student. Du får både et betalingskort og et kredittkort om du velger DNB NOR sin studentpakke.

Når du skal søke om et kredittkort som student, så er det mange kredittkortutstedere som ser på om du har hatt en fast inntekt, og om hvor gammel du er. Noen kredittkort er det 18 år for å få, mens andre må man være 21 år. Dette er noe du bør sjekke opp før du søker om kredittkort.

Om du vurderer å skaffe deg DNB NOR sitt kredittkort kan vi presentere noen fordeler med dette kredittkortet:

– Alle transaksjoner som du gjør vil vises i din nettbank

– Kredittkortet har opptil 45 dagers rentefri betalingsutsettelse.

– Du får en faktura for hver måned som har gått, og her har du god oversikt over hvor mye du har brukt på ditt kredittkort.

Om du ikke betaler regningen din i tide har du en rente på 17,4 prosent i året. I DNB NOR sin studentpakke kan du maks bruke 25 000 kroner, for å sikre at man ikke går “mann av huse”.  Det er likevel svært viktig å huske på at du bruker kredittkortet ditt fornuftig. Om du ikke benytter ditt student kredittkort eller annet kredittkort på en fornuftig måte, vil du kunne få en høy gjeld.

One thought on “Kredittkort for studenter

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *