Bensinkort i Norge

Bensinkort i Norge kan gi deg drivstoffrabatt hver gang du fyller opp tanken, og du kan spare mye penger på å velge riktig kort. Du søker om bensinkort via nettet, og får som regel kjapt svar på om du får godkjent din søknad.

Hva er et bensinkort?

Et bensinkort er et tradisjonelt kredittkort som gir rabatt når man fyller drivstoff. Man kan få rabatt, cashback eller bonus når man fyller med et slikt kort. Hvilke bensinstasjoner kortene fungerer på varierer etter hvilket kort man søker på. De beste bensinkortene kan man fylle på alle stasjoner med, og oppnå rabatt/bonus.

Populære bensinkort

Flexi Visa er et kredittkort du får 4 % bonus når du fyller drivstoff. I tillegg til en rekke andre fordeler, så er dette et av de beste bensinkortene i Norge.

Søk om Flexi Visa her (24,6 % eff. rente, kr 35 000 o/12 mnd. Kostnad kr 4349. Totalt kr 39 349).

(Annonse)

Et annet populært bensinkort er 365Direkte. Med dette kortet får man 85 øre liter i rabatt på drivstoff når man fyller hos Esso og 2 % cashback på andre bensinstasjoner. Man får 34 øre/liter i fast rabatt fra Esso + 3,65 % cashback. Det tilsvarer 85 øre per liter ved en pumpepris på 14 kroner literen. Regner man på det, så er nok 365Direkte det kortet man får mest penger tilbake for å bruke i Norge når man fyller drivstoff.

Søk om 365Direkte her (25,53 % eff. rente, kr 15 000 o/ 12 mnd. Kostnad kr 1929. Totalt kr 16 929)

(Annonse)

Shell Mastercard gir deg 40 øre bonus når du fyller drivstoff på Shell. Mens man med Flexi Visa og 365Direkte får rabatt på alle stasjoner, så får man med Shell Mastercard 1 % bonus på alle andre kjøp i hele verden.

Søk om Shell Mastercard her (26,39 % eff. rente, kr 20 000 o/12 mnd. Kostnad kr 2759. Totalt kr 22 759)

(Annonse)

Flere fordeler med bensinkort

Kredittkort med bensinrabatt kan ha flere fordeler enn bare dette, og betaler man tilbake i tide kan man spare en del på å skaffe seg et slikt kort. Flexi Visa er et kort hvor du kan velge rabattkategori. Du kan velge mellom kategoriene bensin, flyreiser, sportsutstyr, elektronikk, klær og sko. Ser du at en måned ikke har behov for drivstoffrabatten kan man velge en annen kategori, som for eksempel flyreiser om sommeren.

Flexi Visa har også en annen fordel, og det er at man får kickback på over 200 nettsider. Kickback er penger tilbake når man handler.

365Direkte gir deg rabatt på nettbutikker, restauranter og leiebil. I tillegg kan man få rabatt på strømavtalen og reiseforsikringen. Det er Danske Bank som eier 365Direkte, og det fører til at du får tilgang til Danske Bank Reward.

Shell Mastercard har også noen ekstra fordeler i tillegg til bensinrabatt. Man får tilbud og rabatter på for eksempel forsikring og leiebil.

Se oversikt over kredittkort i vår test her.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *