Flexi Visa Kredittkort

Du har kanskje gått inn i vurderingsfasen av å skaffe deg et kredittkort, men klarer ikke å bestemme deg for hvilket kredittkort. Da kan vi gi deg et tips til kredittkort som du mest sannsynlig ikke vil angre på. Kredittkortet Flexi Visa gir deg 4 % bonus i svært mange kategorier, som for eksempel på elektronikk. Flexi Visa kredittkort har en høy kredittgrense, helt opp til 100. 000 kroner. Med Flexi Visa får du inntil 50 dagers rentefri betalingsutsettelse.

Klikk her for å søke om Flexi Visa kredittkort (Eff. rente 24,6 % kr 35 000 o/12 mnd. Totalt kr 39 349)

(Annonse)

Hvorfor bør du velge Flexi Visa Kredittkort?

I disse dager har bensin nådd rekordhøye priser, og det har ført til at folk leter etter billigst mulig bensin. Med Flexi Visa kredittkort vil du få 4 % rabatt når du fyller bensin, uansett hvilken bensinstasjon du fyller på. Dette er ulikt fra de andre kredittkorttilbyderne, hvor du er knyttet til en bestemt stasjon. Du trenger ikke å bekymre deg for å ikke få rabatten, du får den både om du betaler i kassen, eller om du betaler ved automaten. Flexi Visa har en effektiv rente på 25,33 %.

Klikk her for å søke om Flexi Visa kredittkort (Eff. rente 24,6 % kr 35 000 o/12 mnd. Totalt kr 39 349)

4 % rabatt på flyreiser, uansett flyselskap

En annen fordel med Flexi Visa er at du får 4 % bonus på flyreiser. Det eneste kravet er at du betaler flyreisen med ditt kredittkort. Flexi Visa er et Visa kredittkort, som gjør at du lett får betalt mange steder i hele verden. Bonusen på 4 % gjelder alle flyselskap som godtar Visa som betalingsløsning.

Du får 4 % bonus i sportsbutikker med Flexi Visa

Om du liker å trene, eller bare skal gå til anskaffelse av nytt treningsutstyr, så vil Flexi Visa gi deg bonus. Med Flexi Visa kredittkort får du 4 % bonus i sportsbutikker. Det spesielle med bonusen er at det også gjelder om varen du kjøper er på salg. Så lenge du kan betale med et Visa Kredittkort i sportsbutikken, så vil du få din bonus på 4 prosent.

4 % bonus når du skal handle klær og sko

Hvis du skal kjøpe klær bør du ha med deg ditt Flexi Visa Kredittkort. Du får 4 % bonus i alle kles – og skobutikker, som er registrert, og godtar Visa Kredittkort. Skal du kjøpe ny dress, kjole, sko eller hva det enn måtte være, så kan Flexi Visa gi deg bonus. Bonusen gjelder også kjøp som du foretar i nettbutikker som godtar Visa.

Tilleggstjenester med Flexi Visa Kredittkort

Med Flexi Visa vil du kunne nyte godt av en rekke tilleggstjenester, som for eksempel betalingsforsikring og helseforsikring. Med betalingsforsikring sikrer du deg om uhellet først skulle være ute. Om uhellet skulle være ute, så vil betalingsforsikringen sikre nedbetaling av gjeld. I USA er helseforsikring svært utbredt, men i Norge er ikke dette så vanlig. Med Flexi Visa Kredittkort vil du være sikret vurdering fra en spesialist innen 10 virkedager. Med helseforsikringen vil du også være sikret operasjon eller behandling innen 20 dager. Med dagens helsekøer kan kanskje dette være noe for deg?

Kort oppsummering av fordelene med Flexi Visa kredittkort:

– 100 000 i kredittgrense

– Gode bonuser og rabatter

– Gebyrfrie varekjøp over hele verden

– Kan brukes i over 130 land, og 29 millioner brukersteder

– Gode vilkår vedrørende effektiv rente (25,33 %)

Vi anbefaler også at du leser denne artikkelen om at kredittkort lønner seg ved riktig bruk

Slik ser Flexi Visa kredittkort ut:

.

One thought on “Flexi Visa Kredittkort

Comments are closed.