Du bør ha flere kredittkort

På det norske markedet for kredittkort har vi en lang rekke med kredittkort, og tilbudet øker stadig. Har du kun ett kredittkort bør du vurdere å skaffe deg flere. Fordelene med å ha flere kredittkort skal vi komme inn på litt lengre ned i artikkelen. 

De ulike kredittkortene har ulike fordeler

De ulike kredittkortene som tilbys har ulike fordeler. Noen kredittkort gir deg billigere bensin, som for eksempel kredittkortet Flexi Visa. Andre kredittkort gir deg rabatter når du skal handle i bestemte butikker. Derfor kan det være lurt for deg å gå til anskaffelse av flere kredittkort, så kan du nyte godt av de forskjellige fordelene som tilbys med kredittkortene. Er du en person som er mye ut på reise, så bør du gå til anskaffelse av et kredittkort som gir deg reisefordeler. Reiseforsikring og avbestillingsforsikring er vanlig når man skal ha et kredittkort for reiser.

Mistet kredittkortet ditt

Har du mistet ditt kredittkort, så kan det være smart å ha et til. Om du har bare et kredittkort, og du mister dette, så er det ikke så lett å klare deg videre på ferien. Mister du kredittkortet ditt, så kan du måtte vente en god stund på å ditt nye kredittkort i posten. Da kan det være lurt å ha et kredittkort til på lur.

Forskjellig pris fra det ene kredittkortet til det andre

Hvis du for eksempel skal på en ferie i utlandet, så kan det være forskjellig pris på å bruke kortet ditt. Hos noen av kredittkortene kan det være gratis, mens med andre kredittkort kan det koste dyrt. Derfor bør du ha med deg flere kredittkort om du skal ut på en utenlandsreise. Skal du ta ut penger med ditt kredittkort i utlandet, så kan prisen variere fra det ene kredittkortet til det andre.

Dette var noen tips til hvorfor du bør ha flere kredittkort. Det kan være smart å ha flere kredittkort når du er på reise, og ellers om du oppholder deg hjemme. Som en oppsummering kan vi si at flere kredittkort er svært positivt om du skal ut på reise.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 7.6/10 (10 votes cast)
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: +5 (from 7 votes)
Du bør ha flere kredittkort, 7.6 out of 10 based on 10 ratings