Hva er beste kredittkort for deg?

Vi har for lengst kommet inn i 2012, og mange vurderer kanskje å skaffe seg et kredittkort. Når du vurderer å skaffe deg et kredittkort er det en rekke ting du burde tenker over først. For å finne beste kredittkort for deg må du tenke over hva du skal bruke ditt kredittkort til. Det er dette som vil kunne gi deg et svar på hvilket kredittkort du skal velge. 

Mange kredittkort gir deg i dag noe som kalles for cashback. På godt norsk vil man kalle cashback for tilbakebetaling. Enkelt forklart er cashback at du får penger tilbake når du handler en vare eller en tjeneste. Et konkret eksempel er om du fyller bensin for 100 kroner, så vil du for eksempel få tilbake 3 % av summen. Da vil du få tilbake 3 kroner av hundrelappen. Du tenker sikkert at dette er ikke så mye, men om du kjører en del bil, så vil det lønne seg med et kredittkort for cashback.

Andre kredittkort gir deg rabatter på bestemte varer eller tjenester. Et eksempel er at noen kredittkort gir deg rabatt i sportsbutikker. Rabatten vil da bli trekt fra i kassen, og det vil føre til at det er enkelt for deg å holde oversikt.

Noen kredittkort gir deg bonus når du foretar kjøp med kredittkortet ditt. Bank Norwegian Kredittkort er for eksempel et slikt kredittkort. Når du handler en flyreise med dette kredittkortet, så vil du spare opp bonuspoeng som du kan bruke til å betale den neste flyreisen din med Norwegian.

Det er ikke bare cashback, rabatter og bonus som gjelder når du skal velge beste kredittkort. Den effektive renten kan ha mye å si, og den kan variere mye fra kredittkort til kredittkort. Santander Red Card har for eksempel en effektiv rente på 17,1 %. Dette kan sies å være noe av det beste som finnes på det norske markedet for kredittkort.

Når du skal velge beste kredittkort er det viktig at du tenker på hva du skal bruke ditt kredittkort til. Om du skal bruke kredittkortet til å fylle bensin vil det være mest hensiktsmessig å gå for et kredittkort som gir deg drivstoffrabatter. Om du er ute etter en lav effektiv rente, så bør du finne et kredittkort med en lav effektiv rente.

Folk bruker kredittkortet forskjellig, og det er dette som må være utgangspunktet ditt når du skal velge beste kredittkort.

Vi i Tipstilkredittkort.com kan anbefale kredittkortet Santander Red Card om du er på utkikk etter et kredittkort med en lav effektiv rente. Dette kredittkortet er for deg som er på utkikk etter et kort med lave kostnader. Det koster ingenting å eie Santander Red Card, og heller ingenting å bruke. Derfor kan vi anbefale Santander Red Card til deg.

Her er et bilde av noen Mastercard kredittkort: