3 tips til å få det beste kredittkortet etter dine behov

Det er allment kjent at det i dag finnes utrolig mange kredittkort i finansverdenen. Det store utvalget av kort som alle har forskjellige individuelle styrker, gjør også at mange mennesker blir i tvil om hvilket kredittkort de skal velge å inngå en avtale med banken om. For personer som ikke er garvede kredittkortkjennere, kan det være vanskelig å finne frem og tilbake i alle de forskjellige karakteristika, som vi finner ved de ulike korttypene. På den bakgrunnen gis nedenfor 3 essensielle og gode råd, som du kan få bruk for, når du leter etter det riktige kortet til dine behov.

1. Gjør dine behov, preferanser og adferd klar fra starten av

Det som gjør et kredittkort til det rette valget er at det tilpasser seg nettopp til ditt behov – ikke andres. Tar man utgangspunkt i dette, så er det første og beste stedet å starte der, hvor man gjør fastlegger hvilke behov og vaner man generelt har i hverdagen. I den forbindelsen innebærer dine behov altså av hvor mange penger du bruker, hvor du bruker dem og hvor ofte du bruker ditt kredittkort til transaksjoner. Er du f. eks. typen som kjører mye bil, kan det være smart å få et kort hvor du får mest mulig rabatt når du kjøper brennstoff.

2. Sjekk renter og gebyrer på de kredittkortene du overveier å få

Etter å ha gjort dine behov, vaner og dermed preferanser klare, er det tid til å kikke på renter og gebyrer på de forskjellige kredittkortene. Har du eksempelvis en konto, hvor du betaler din saldo helt ut hver måned vil et lavt forrentet kredittkort ikke være en ideell mulighet, da du jo av gode grunnet ikke skal betale rente. Er du omvendt en stor forbruker, kan det være smart å anvende den omvendte metoden.

3. Bruk internett til å sammenligne og vurdere kredittkort

Internett er på mange områder et fantastisk hjelpemiddel, hvilket også gjelder i dette tilfellet. På netter kan du sammenligne de forskjellige kredittkortene og se en god oversikt over deres karakteristika. Utover dette er det også verdt å huske på at nettet også har den unike fordelen at du veldig enkelt kan søke om forskjellige kredittkort raskt og enkelt, og ha godkjennelsen i løpet av veldig kort tid. Dette kan være en stor fordel for deg som liker bedre å sitte i ro bak skjermen og foreta en beslutning om hvilket kredittkort du skal velge.

 

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 7.3/10 (3 votes cast)
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0 (from 0 votes)
3 tips til å få det beste kredittkortet etter dine behov, 7.3 out of 10 based on 3 ratings

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *