Er et kredittkort sikrere enn et debetkort?

Et spørsmål som kan dukke opp innimellom er om et kredittkort er sikrere enn et debetkort. Det kan vi i Tipstilkredittkort.com si med en gang at stemmer. Det er en sannhet at et kredittkort har langt høyere sikkerhet enn et debetkort, og derfor bør du vurdere å gå til anskaffelse av en slik betalingsløsning.

Hvorfor er et kredittkort sikrere enn et debetkort? Med et kredittkort, så legger kredittkortutstederen ut penger for deg, så slipper du å måtte ta noen risiko selv. Du må likevel handle aktsomt med ditt kredittkort, for hvis ikke kan du risikere å miste “forsikringen” som følger med kredittkortet.

Ditt kredittkort er ikke koblet opp til en bankkonto, og det er dermed ingen fare for at du kan bli svindlet. Den månedlige fakturaen du får i posten gir deg en svært god oversikt over hvor mye penger du har brukt i forrige måned.

Et kredittkort er også mye bedre for deg som driver firma, for da kan den ansette bruke firmaet sitt kredittkort. Dette medfører at man slipper mye rot med hvor mye den ansette har lagt ut osv. Oppdager du for eksempel at summen du har brukt ikke stemmer overens med hva du mener du har brukt, så bør du ta kontakt med kredittkortutstederen med en gang, for å sjekke opp hva som har skjedd.

Hver gang du handler med et kredittkort, så har du kjøpsforsikring inkludert. Dette er med på å gjøre kjøpet sikrere. Når du handlet med ditt debetkort følger ikke denne kjøpsforsikringen med.

Etter å ha sett på en rekke fordeler med kredittkort, så kan vi konkludere med at et kredittkort er sikrere enn et debetkort.

Her er noen av grunnene til at et kredittkort er mer sikkert enn et debetkort:

– Kjøpsforsikring når du handler varer

– At du ikke er koblet opp mot en bankkonto

– Du legger ikke ut penger selv.

– Får lett tilbake penger om du skulle bli utsatt for svindel

– Generelt god sikkert med et kredittkort

Ønsker du å lese mer om sikker bruk av kredittkort, så anbefaler vi at du følger med her på www.Tipstilkredittkort.com, da vi vil komme med løpende informasjon i månedene framover. Lykke til med valget av kredittkort!

One thought on “Er et kredittkort sikrere enn et debetkort?

Comments are closed.