Santander Red Card Kredittkort

Når du skal gå til anskaffelse av et kredittkort i løpet av 2012, bør Santander Red Card Kredittkort være noe du tar en titt på. Grunnen til at du bør ta en titt på dette kredittkortet er at det tilbyr en svært god effektiv rente. Den effektive renten til Santander Red Kredittkort er på 17,1 %, og dette er noe av det beste som tilbys på det norske markedet.

Du har sikkert blitt lokket til et kredittkort, men Santander Red er et kredittkort som ikke stiller opp med slike lokketilbud. Det er ingen årsgebyr knyttet til Santander Red, og du kan nyte godt av en høy kredittgrense. Kredittgrensen er på 100 000 kroner, og du har 50 dagers rentefri betalingsutsettelse om du ønsker dette.

Er du av den typen som ønsker fleksibel tilbakebetaling? Hvis du tar en telefon, så kan du sette opp en svært så fleksibel tilbakebetaling om du ønsker det. Vi i Tipstilkredittkort.com kan trygt påstå at Santander Red Card er et av Norges beste kredittkort. Om du ikke ønsker cashback, rabatter og bonus, så er dette et kredittkort for deg!

Her lister vi opp noen fordeler med Santander Red Card:

– 0 kroner i årsgebyr

– Ikke noe etableringsgebyr når du skal få ditt kredittkort

– E-postfaktura til kroner 0

– Gunstig med kontaktuttak

– Gratis å foreta varekjøp

Du lurer kanskje på hvor ofte du får tilsendt en faktura? Med Santander Red Card sitt kredittkort, så får du tilsendt en faktura i måneden. Denne fakturaen mottar du på den e-postadressen som du registrerte da du søkte om ditt kredittkort. Det er også mulig å få tilsendt en faktura i posten om du ønsker dette.

Minimumsalderen for å kunne søke om Santander Red Card Kredittkort så må du ha fylt 20 år. Selskapet Dun & Bradstreet foretar en kredittsjekk på deg, og om du kommer igjennom denne, så får du ditt kredittkort i posten. Når du søker om dette kredittkortet, så vil det ta mellom noen timer til 7 dager før søknaden blir godkjent eller ikke. Om du ikke får godkjent søknaden din kan du likevel få den vurdert på nytt. Da må du ta kontakt på denne adressen, for å komme i kontakt med en kundekonsulent: kundeservice@santanderkort.no. Husk å legg med den siste lønnslippen din.

Vi i Tipstilkredittkort.com anbefaler Santander Red Card Kredittkort på det sterkeste, og dette kredittkortet kan gi deg en rekke fordeler. Den beste fordelene med Santander Kredittkort er nok den effektive renten. Det gjør Santander Red Card til et av Norges beste kredittkort i 2012.

3 thoughts on “Santander Red Card Kredittkort

Comments are closed.