Handle klær på nett med Flexi Visa kredittkort

Når du skal handle klær på nett er det stort utvalg av nettbutikker alt etter hvilket kjønn du er. Nelly.com er en klassiker for kvinner, mens Komplett.no er mer populær blant herrene. Når du skal handle på internett med kredittkort kan vi i Tips Til Kredittkort anbefale å bruke Flexi Visa kredittkort.

4 % bonus i sportsbutikker, klesbutikker og skobutikker

Med Flexi VIsa oppnår man 4 % bonus når man handler i sportsbutikker, skobutikker, samt klesbutikker. Derfor er det lurt å handle med Flexi Visa neste gang du skal kjøpe klær på nett. Det du må forsikre deg om før du bestiller klær på nett, er at nettbutikken er registrert med den riktige bransjekoden. Man oppnår 4 % bonus kun i butikker som har registrert den i riktig kategori.

Fly billigere med Flexi Visa sitt kredittkort

Flexi Visa gjør det ikke bare billigere når du skal handle klær, sko og sportsutstyr. En annen fordel er for eksempel at du får 4 % bonus på flyreiser, uansett hvilket flyselskap du måtte ønske å fly med. Alle flyselskap som godtar Visa kredittkort er det mulig å få bonusen på 4 %. Noen eksempler på flyselskaper du får bonus på er:

– Det amerikanske flyselskapet American Airlines

– Det japanske flyselskapet Japan Airlines

– Det franske flyselskapet Air France

Det er viktig at du husker å bruke Flexi Visa hver gang du skal ut på en flyreise, for da vil du kunne oppnå bonusen. Om du er ofte ute på reise, så vil 4 % bli en god del i norske kroner etter hvert.

Klikk her for å søke om Flexi Visa kredittkort (Eff. rente 24,6 % kr 35 000 o/12 mnd. Totalt kr 39 349)

(Annonse)

Tips til nettbutikker som selger klær du kan benytte Flexi Visa i

Nelly.com

Du kan benytte Flexi Visa når du skal kjøpe klær fra Nelly.com. Om du trodde at Nelly.com bare var for kvinner, så tar du feil. Denne nettbutikken er både for kvinner og menn, og tilbyr for eksempel undertøy, smykker og kjente merkevarer som Armani og Replay. Når du bestiller varene fra Nelly betaler du selvfølgelig med ditt Flexi Visa-kort.

Bruk ditt kredittkort hos Bubbleroom.no

Er du ute etter skjørt, topper, t-skjorter eller en kjole? Da kan Bubbleroom.no tilby deg nettopp dette. Bubbleroom har mange tusen produkter, og finner du ikke det du trenger her, så vil du neppe finne det andre plasser heller. Bubbleroom er registrert som en klesbutikk, så her kan du trygt bruke ditt kredittkort til å betale kjøper når du handler klær eller andre varer.

Kjøp moteklær hos Boozt.com

Boozt.com er en motebutikk på nett hvor du kan kjøpe varer til herrer, kvinner og barn. Boozt.com har et rikt utvalg av kjente merkevarer, og disse til svært gode priser. Det er fullt mulig  å bruke kredittkortet når du betaler hos Boozt.com, og det er også den aller tryggeste betalingsløsningen.

Vi ønsker deg lykke til med shoppingen av klær på nett, og husk at det tryggeste og beste alternativet er å bruke Flexi Visa når du skal handle klær, enten det er på internett eller i en fysisk butikk.

Slik ser Flexi Visa kredittkort ut:

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 7.5/10 (6 votes cast)
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: +2 (from 4 votes)
Handle klær på nett med Flexi Visa kredittkort, 7.5 out of 10 based on 6 ratings

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *