Kredittkort lønner seg ved riktig bruk

Svært mange kredittkort har blitt gebyrfrie på dagens norske marked. Det innebærer at du slipper å måtte betale en rekke gebyrer, som for eksempel for å eie kredittkortet. I tillegg til at de fleste kredittkort har blitt gebyrfrie, tilbys det nå en rekke gode rabatter, bonuser og tilbakebetalingen. Kredittkortene har faktisk blitt så gode at det lønner seg med kredittkort ved riktig bruk. Det er viktig å påpeke at man ved riktig bruk av kredittkort kan spare penger, og oppnå gode fordeler.

Noen kredittkort gir deg rabatter i bestemte butikker. Et eksempel er at man får rabatt når man kjøper møbler hos la oss si Ikea. Har du akkurat kjøpt nytt hus kan en slik avtale være svært nyttig for deg. Andre kredittkort gir deg rabatt når du fyller bensin eller diesel. Disse kortene kalles for bensinkort.

Har du en god plan på hvordan du skal bruke ditt kredittkort, så er det ingen problemer å spare penger. Bruker du kredittkortet til å fylle bensin, kjøpe varer, samt betale overnattinger, vil du kunne nyte godt av en rekke fordeler. Disse fordelene varierer fra de ulike kredittkortene. Noen kredittkort har for eksempel spesialisert seg på bensin. Shell kredittkort/Shell Mastercard er et eksempel på et bensinkort.

Du trenger ikke å måtte betale på avbetaling om du har et kredittkort. Om du betaler innen de dagene du har rentefri betalingsutsettelse, så kan man faktisk tjene penger på å eie og benytte et kredittkort. Vilkårene for kredittkort har bare blitt bedre og bedre med årene. Skal du skaffe deg et kredittkort nå i dag, så anbefaler vi at du leser litt på nettet om de ulike kredittkortene. En ting er ihvertfall sikkert; I dag kan man spare penger ved å benytte et kredittkort, og det lønner seg!

 

One thought on “Kredittkort lønner seg ved riktig bruk

Comments are closed.