Beste kredittkort reise

På grunn av økt kjøpekraft har nordmenn bare reist mer og mer det siste tiåret. Antallet reiser øker, og det gjør også bruken av kredittkort. Vi i Tipstilkredittkort.com vil her presentere beste kredittkort for reise. Det er mange gode kredittkort som tilbys i Norge, som er ekstra gode når det gjelder reise, men noen er bedre enn andre.

Fordeler som kan knyttes til et kredittkort for reise er avbestillingsforsikring, reiseforsikring, sikker bruk av kort, og at du betaler i ettertid. Det kan være svært nyttig å ha med seg et kredittkort når man er på reise, for om du ikke visste det, så er kredittkort den sikreste betalingsløsningen du kan bruke. Å bruke kredittkort på ferien er helt klart å foretrekke.

Bank Norwegian kredittkort – Det beste kredittkortet for reiser

Om du betaler mer enn 50 % av reisen med Bank Norwegian sitt kredittkort vil du kunne få både reiseforsikring og avbestillingsforsikring inkludert. Bank Norwegian er med dette en het kandidat til beste kredittkort for reise. Reise – og avbestillingsforsikringen dekker deg selv, din samboer eller ektefelle, samt barn under 21 år.

Det er ikke bare reise – og avbestillingsforsikring som gjør Bank Norwegian kredittkort til et gunstig reisekredittkort. Om du reiser med Norwegian, og flyet er så forsinket at du ikke rekker neste fly videre, vil kredittkortet dekke utgifter til nye billetter. Utgiftene som blir dekket til nye billetter er på 5000, – kroner per person, og inntil 20 000 per familie.

Ved å klikke på banneret under kommer du direkte til søknadsskjemaet for kredittkortet fra Bank Norwegian:

(Annonse)

Gebyrfri Visa – Et kredittkort som er gull verdt

Et annet kredittkort som er gull verdt når du skal ut å reise er Gebyrfri Visa. Det er ikke uten grunn at Gebyrfri Visa kalles et gull-kort. Det er ikke bare på grunn av at kredittkortet er i gullfarge, men også på grunn av fordelene som er knyttet til kortet. Betaler du minimum 50 % av reisen vil du og tre medreisende være dekket av reiseforsikringen som følger med Gebyrfri Visa.

Gebyrfri Visa utstedes av Santander Consumer Bank, som er en verdenskjent bank, og som er kjent for å yte god service. Om du ønsker å søke om Gebyrfri Visa kredittkort, kan du klikke på banneret under. Du vil komme direkte til søknadsskjemaet, så kan du ha med kortet på din neste ferie!

(Annonse)

Gebyrfri Visa og Bank Norwegian kredittkort er to av de beste kredittkortene når du skal ut på reise. Det er ikke så store forskjeller på kredittkortene, så om du velger det ene eller det andre spiller ikke så stor rolle.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *