Gebyrfri Visa – Et kredittkort som er gull verdt

Det som kjennetegner Gebyrfri Visa er som navnet tilsier; At det er et gebyrfritt kredittkort. Om du har sett et bilde av Gebyrfri Visa, så vil du ha sett at kredittkortet er gullfarget. Gullfargen på kortet kan knyttes til alle “Gull-fordelene” som følger med dette kortet. Gebyrfri Visa inngår i de beste kredittkort som tilbys i Norge.

Klikk her for å søke om Gebyrfri Visa, 23, 4 % eff. rente. 15 000 o/12 mnd. Kostnad kr 1780. Totalt kr 16 780. (Annonse).

En stor fordel som følger med Gebyrfri Visa er at det følger med både reiseforsikring og avbestillingsforsikring. Om du ikke kan reise på den planlagte turen likevel kan avbestillingsforsikring være lurt å ha. Om du benytter Gebyrfri Visa til å betale mer enn 50 % av reisen behøver du ikke å bekymre deg for reiseforsikring og avbestillingsforsikring. Du er mer enn godt nok dekket av dette kortet sin reiseforsikring, om du skulle bekymre deg for det.

Tilfeller når reiseforsikringen til Gebyrfri Visa gjelder:

  • – Forsinket reisegods – Du kan få inntil 2000 kroner pr person ved forsinket reisegods    (Gjelder inntil 3 medreisende) 
  • – Reiseulykke, død, voksen person – 300 000 kroner
  • – Reiseulykke, medisinsk invaliditet – 300 000 kroner

Hvordan behandles søknaden når du søker om Gebyrfri Visa?

Etter at du har sendt inn søknaden om Gebyrfri Visa via søknadsskjemaet vil Santander Consumer Bank starte en prosess for å innvilge eller avslå din søknad. For det første vil de sjekke om du er minimum 20 år gammel, som er minimumskskravet på alder for å kunne få dette kortet. Etter dette vil det bli foretatt en kredittvurdering for å sjekke om du kan få Gebyrfri Visa.

Prosessen fra du søker til du får svar på om du får kredittkortet, vil variere fra 1 time til 1 uke. I gjennomsnitt, så må man regne med å vente 3-5 dager før man får svar på om søknaden ble innvilget eller avslått.

Visa kredittkort – Verdensledende aktør

Gebyrfri Visa er et Visa-kredittkort, som er en verdensledende aktør når det gjelder betalinger. Å være knyttet opp mot Visa-systemet er positivt for deg, fordi dette er en så kjent aktør. Det gir deg også muligheten til å bruke kortet på uante steder over hele verden! I Norge kan man bruke Visa-kredittkort på mange tusen betalingssteder.

Det er altså en rekke fordeler ved å bruke Gebyrfri Visa kredittkort. Dette kortet er hva vi vil kalle for et lettvint kredittkort. Du slipper å forholde deg til å måtte tenke på gebyrer, i og med at det er et gebyrfritt kredittkort. Man kan få gode tilbud på for eksempel leie av bil, hotellrom og butikker. Alt i alt gjør dette Gebyrfri Visa til et kredittkort som er verdt å skaffe seg. Kort oppsummert, så er Gebyrfri Visa et kredittkort som tilbyr en rekke fordeler, som du kan ta del i, ved å søke om kortet.

Ved å klikke på banneret under, kommer du direkte til søknadsskjemaet for Gebyrfri Visa:

(Annonse)

 

2 thoughts on “Gebyrfri Visa – Et kredittkort som er gull verdt

  1. Beste kredittkort reise | Finn beste kredittkort her

    […] Gebyrfri Visa utstedes av Santander Consumer Bank, som er en verdenskjent bank, og som er kjent for å yte god service. Om du ønsker å søke om Gebyrfri Visa kredittkort, kan du klikke på banneret under. Du vil komme direkte til søknadsskjemaet, så kan du ha med kortet på din neste ferie! […]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *